banner913
banner932
banner1012

YÖDAK'tan Uluslararası Final Üniversitesi'ne ziyaret

banner1020

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Akile Burke, Uluslararası Final Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Abdullah Öztoprak'la görüştü

banner974
YÖDAK'tan Uluslararası Final Üniversitesi'ne ziyaret

banner971

Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu(YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Akile Burke, Uluslararası Final Üniversitesi’ni (UFÜ) ziyaret etti.

Uluslararası Final Üniversitesi’nden verilen bilgiye göre, ziyarette, UFÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Öztoprak,  Burke’ye açılan ve yeni açılacak fakülteler hakkında bilgi verdi.

Öztoprak, ziyarette yaptığı konuşmada, 9 program için YÖDAK’tan izin alındığını, 7 programda fiili olarak hizmet vermeye başladıklarını belirtti.

Yeni 10 programın açılması için YÖDAK’a başvurduklarına işaret eden Öztoprak, Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi ile Fen ve Edebiyat Fakültesi’nin ise denetimin ardından kısa sürede faaliyete girmesini beklediklerini söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.