banner913
banner932
banner1012

En İyi Görüntü Ödülü DAÜ İletişim mezununa

banner1020

DAÜ mezunu Cemil Çoruhlu, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Sinema Kampı’nda “Kabuk” adlı kısa filmi ile en iyi görüntü ödülünü aldı

banner974
En İyi Görüntü Ödülü DAÜ İletişim mezununa

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunlarından Cemil Çoruhlu, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Sinema Kampı’nda “Kabuk” adlı kısa filmi ile en iyi görüntü ödülüne layık görüldü.

Mersin’de 24 Temmuz-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenen kampta, sinema teknik atölyesi, kurgu montaj, oyunculuk ve yönetmenlik atölyesi alanlarında eğitimler verildi. Hazırlanan filmler kamp sonunda düzenlenen gala ile jürinin beğenisine sunuldu. Görüntü yönetmeni Ayhan Şen, oyuncu Sevtap Çapan ve eğitmen-oyuncu Asuman Bora’nın da aralarında bulunduğu jürinin değerlendirmesi sonucu, Çoruhlu’ya ödülü Ayhan Şen tarafından takdim edildi.

Çoruhlu,  yaptığı açıklamada DAÜ mezunu olmanın dizi ve sinema sektöründe büyük avantaj sağladığını belirterek, “Eğitimin her anında, ben bunu DAÜ’de öğrenmiştim diyebildiğim için Sinema ve Televizyon Bölümü hocalarıma sonsuz teşekkürler” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.