banner913
banner932
banner1032

Barcelona, Kral Kupası'nda da üzüldü

banner1020

İspanya futbol Kral Kupası son 16 turunda deplasmanda karşılaştığı Athletic Bilbao'ya uzatmalarda 3-2 yenilen Barcelona elendi. Kötü bir sezon geçiren Barcelona, ligde lider Real Madrid'in 17 puan gerisinde 6. sırada bulunuyor

banner974
Barcelona, Kral Kupası'nda da üzüldü

banner971
Karşılaşmaya hızlı başlayan Athletic Bilbao, 2. dakikada IkerMuniain'in golüyle 1-0 öne geçti.
Barcelona yeni transferi FerranTorres'in 20. dakikadaki golüyle beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
Maçın 85. dakikasında Barcelona kalesi önündeki karambolde topu ağlara gönderen InigoMartinez, Athletic Bilbao'yu bir kez daha öne geçirdi: 2-1
Pedri ile 90+3. dakikada golü bulan Barcelona, maçı uzatmalara götürdü.
Ev sahibi takım, 106. dakikada Muniain'in penaltıdan attığı golle skoru 3-2'ye taşıyarak, Barcelona'yı kupanın dışında bıraktı.
Kral Kupası'nı 31 kez ile en çok kazanan takım Barcelona, geçen sezon finalde Athletic Bilbao'yu 4-0 yenerek son şampiyon olmuştu.
Kulüp tarihinin en zorlu sezonlarından birini geçiren Barcelona, ligde lider Real Madrid'in 17 puan gerisinde 6. sırada bulunuyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.