banner913
banner932
banner1012

Spora ve sporcumuza verilen değer bu mu?

banner1020

Dr. Fazıl Küçük Cimnastik Salonunun elektriği kesilirken, antrenmanları iptal edilen sporcular büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Hasan Sapsızoğluise “Spora ve sporcumuza verilen değer ortadadır. Kimse çocuklarımıza uygulanan ambargolardan bahsetmesin.” açıklamasını yaptı

banner974
Spora ve sporcumuza verilen değer bu mu?

banner971
Ülkemizin merkez cimnastik salonu olan Cimnastik Federasyonu Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonunun elektriği kesildi.
Elektriklerin kesilmesi nedeniyle antrenmanlar iptal edilirken, sporcular büyük hayal kırıklığı ve üzüntü yaşadılar. Salonda bulunan bazı sporcular ise telefon ışında antrenman yapmak zorunda kaldılar.
Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonunun elektriği kesilmesi ile ilgili olarak Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:
“Her alanda dibe vurmuşluk devam ediyor. Spor Dairesine bağlı Cimnastik Federasyonu salonumuzun elektriği KIB - TEK'e olan borcundan ötürü kesildi.
Spora ve sporcumuza verilen değer ortadadır.Kimseler çocuklarımıza uygulanan uluslararası ambargolardan bahsetmesin.Ambargo içimizde, ambargo zihniyetlerdedir.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.