banner913
banner932
banner1012

Rallinin etapları açıklandı

banner1020

Kuzey Kıbrıs Rallisi, Girne, Tirmen, Esentepe, Lefkoşa, Balıkesir, Serdarlı ve Görneç etaplarında gerçekleşecek. Ralli 1 Haziran Cuma gecesi Girne Yat Limanı’ndan start alacak

banner974
Rallinin etapları açıklandı

banner971

Gülgün SÜT’ün ana sponsoru olduğu Kuzey Kıbrıs Rallisi 1 Haziran’da başlıyor. Geleneksel olarak düzenlenen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en önemli motor sporları organizasyonu olan Kuzey Kıbrıs Rallisi, bu yıl Türkiye Ralli Şampiyonası takvimine “Akdeniz Rallisi” adıyla dahil oluyor. 

1-3 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan yarışlar, Girne, Tirmen, Esentepe, Lefkoşa, Balıkesir, Serdarlı ve Görneç’te gerçekleşecek. 

1 Haziran Cuma gecesi Girne Yat Limanı’ndan start alacak olan Kuzey Kıbrıs Rallisi’nde ilk gün Girne Şehir içi Etabı geçilecek. Servis Alanı’nın Atatürk Stadyumu-Lefkoşa’da olacağı rallide ekipler, 2 Haziran Cumartesi günü Tirmen ve Esentepe etaplarını ikişer kez, Lefkoşa Surlariçi’nde bulunan özel seyirci etabını da bir kez geçip günü noktalayacak.

Rallinin son günü olan 3 Haziran Pazar günü, sırası ile Balıkesir, Serdarlı ve Görneç özel etaplarını ikişer kez geçecek olan ekipler, rallinin finişi için yine Girne Yat Limanı’na gidecekler. Toplam uzunluğu 454.45 kilometre olacak olan rallide ekipler, 7 özel etabın toplamı olan 112.38 kilometrelik özel etaplarda mücadele edecekler.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tek uluslararası nitelikteki motorspor organizasyonu olan Kuzey Kıbrıs Rallisi’nde bu yıl 36 ekip start alacak. Türkiye Historic Şampiyonası kayıtlarının 25 Mayıs Cuma gününe kadar devam edeceği açıklanırken, Girne’de gerçekleşecek özel etapta da 5 yarışmacı start alacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.