banner913
banner932
banner1012

Hentbol KTSYD Kupası bugün oynanıyor

banner1020

KTSYD Hentbol Kupası’nda erkekler kategorisi maçları bugün oynanacak yarı final maçlarıyla başlayacak

banner974
Hentbol KTSYD Kupası bugün oynanıyor

banner971
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile KKTC Hentbol Federasyonu’nun işbirliğinde düzenlenen KTSYD Hentbol Kupası’nda erkekler kategorisi maçları bugün oynanacak yarı final maçlarıyla başlayacak.
Gençlik Gücü’nün turnuvaya katılmama kararı sonrasında yeniden düzenlenen turnuva ön eleme olamadan 9-10 Ocak 2021 tarihlerinde oynanacak.KKTC Telsim’in katkılarıyla düzenlenen kupada daha önce 8 Ocak 2021 tarihinde oynayacağı açıklanan Özgür Adımlar – Levent mücadelesi, Gençlik Gücü’nün kupaya katılmayacak olması sonrası yarı final şeklinde 9 Ocak Cumartesi günü oynanacak. Hentbol Federasyonu’nun Sağlık Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde Kamp Lig uygulaması ile düzenlenen kupa CIU Arena’da yer alacak.
Kupanın final müsabakasındaki performansı neticesinde bir sporcuya kadınlar kupasında olduğu gibi ‘Uhlsport Maçın Adamı Ödülü’ de takdim edilecek. Kupanın düzenlenen programı şu şekilde:
9 Ocak 2021 Cumartesi
Yarı final: MGA – UKÜ (16.00)
Yarı final: Özgür Adımlar – Levent (18.00)
10 Ocak 2021 Pazar
Final (13.00)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.