banner913
banner932
banner1032

Minikler hünerlerini sergilediler

banner1020

banner974
Minikler hünerlerini sergilediler

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunun,Federasyonabağlı kulüplerile okul öncesi eğitim merkezleri işbirliğinde devam ettirdiği Yetenek Avcısı projesi kapsamında gösteriler düzenlendi.
KKTC Cimnastik Federasyonu Dr Fazıl Küçük Salonunda gerçekleştirilen gösteriler oldukça kalabalık bir izleyici kitlesi izledi. Çocukları motive etmek ve yaptıklarını ailelerine göstermeleri amacı ile düzenlenen gösterilerde çocuklar başarılı sunumlar gerçekleştirdiler.
Lefkoşa Cimnastik Kulübü sorumluluğunda Atatürk Meslek Lisesi Uygulama Anadolu ve Mini Adımlar Okul Öncesi Eğitim Merkeziöğrencilerinin katılımıyla yapılan gösterileri KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu da izleyerek çocuklara madalyalarını taktı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.