banner913
banner932
banner1032

Cimnastik Federasyonu’ndan bir ilk daha

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonu sporcuları, İstanbul’da düzenlenen Parkur Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası 3. Etap müsabakalarına tarihimizde ilk kez katıldı

banner974
Cimnastik Federasyonu’ndan bir ilk daha

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu kısıtlı imkânlarla ülke sporunda ilkleri yapmaya devam ediyor.
KKTC Cimnastik Federasyonu sporcuları, İstanbul’da düzenlenen Parkur Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası 3. Etap müsabakalarına tarihimizde ilk kez katıldı. KKTC Cimnastik Federasyonu sporcuları ilk kez katıldığı parkur müsabakasında büyük bir tecrübe edindi.
KKTC Cimnastik Federasyonu as başkanı Basri Aydoğan, bundan sonraki süreçte parkur branşında daha başarılı olabilmek için Türkiye Cimnastik Federasyonu parkur as başkanı Bahadır Altay’dan bilgi alışverişinde bulundu.
KKTC Cimnastik Federasyonu, parkur branşında başarıyı artırmak için ilerleyen süreçte Parkur antrenörlük, hakemlik ve eğitim kursları düzenleyecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.