banner913
banner932
banner1012

Dunlop’un Nehir’e desteği sürüyor

banner1020

banner974
Dunlop’un Nehir’e desteği sürüyor

banner971
Dunlop Europe’un ülke Milli badmintoncularından Nehir Deniz’e desteği sürüyor. Geçtiğimiz yıldan itibaren DunlopSport International pe’un desteğini alan sporcu ile bir yıllık resmi kontrat daha yapıldı.
Nehir’in anlaşma neticesinde Dunlop’un Kuzey Kıbrıs Resmi Distribütörü Anıl Spor tarafından 2023-2024 sezonu boyunca antrenman ve maçlarda kullanacağı spor giyim ve malzeme yanı sıra ekipmanları sağlanmış durumda. Türkiye Milli Takım formasıyla Uluslararası Turnuvalarda yarışma şansı bulan sporcu geçtiğimiz yıl Bulgaristan’da düzenlenen U15 International Haskova’da tek ve çiftler kategorisinde 2 altın madalya kazanmıştı.
Dunlop International pe temsilcileri başarılı sporcuyla ilgili anlaşma konusunda “Kuzey Kıbrıslı bir oyuncuya destek olmaktan gurur duyuyor ve kendisine daha birçok şampiyonluklar diliyoruz. Engin Anıl ve ekibinin iş ortağı olmaktan da gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.