banner913
banner932
banner1012

Tekin Arhun dede oldu

banner1020

CapitalBank Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Arhun dede oldu

banner974
Tekin Arhun dede oldu

banner971

CapitalBank Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Arhun ilk kez dede olmanın mutluluğunu yaşıyor. Tekin Arhun’un kızı Açelya ve damadı Metin Güneralp çifti bugün sabah saatlerinde Kolan British Hospital’de gerçekleşen doğum sonrası Tüjen adını verdikleri kız bebeklerine kavuştu.  İlk kez dede olmanın sevinci yüzüne yansıyan Arhun, kızı Açelya Güneralp’ın hamileliğini takip eden doktor Mürüde Dağdelen’e ve doğumda emeği geçen tüm hastahane ekibine teşekkür etti. Kızı Açelya’nın kendilerine benzersiz bir mutluluk yaşattığını ifade eden Arhun, kızı ve damadına kendisini dede, çok sevdiği eşi Tüjen Arhun’u anneanne ve güzel kızları Asenya Arhun’u da teyze yaptıkları için ayrıca teşekkür etti.

Tekin Arhun’un küçük kızı Asenya Arhun, doğum haberini kendi sosyal medya hesabından “Bebegimiz, kuzucugumuz, Tüjen’imiz geldi... Teyze Oldum” ifadeleriyle duyurdu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.