banner913
banner932
banner1032

İlik bekleyen hastalara umut oldular

banner1020

Kemal Saraçoğlu Vakfı donör arşivine örnek vererek kayıt yaptıran üç gönüllü, ilik nakli bekleyen hastalara kök hücre bağışında bulundu

banner974
İlik bekleyen hastalara umut oldular

banner971
 
 
Kemal Saraçoğlu Vakfı donör arşivine örnek vererek kayıt yaptıran 3 gönüllü Fatoş Hacıoğlu, Sevgi Özbarışçı ve Elçin Alıkan, ilik nakli bekleyen hastalara kök hücre bağışında bulundu.
Dünya İlik Bankası donör arşivine kayıt olmuş 3 gönüllü bağışçı, Ekim ve Kasım aylarında uyumlu oldukları hastalar için kök hücre bağışı yaptı. 
Kemal Saraçoğlu Vakfı yetkilisi Suzan Gürel, vakfın sloganı olan “Kanseri yaşamadan sorumluluk hissedebilmek erdemdir” ilkesini benimseyerek, böylesi anlamlı bir bağış ile hastalarına tamamen gönüllük çerçevesinde el uzattıkları için donörlere teşekkür etti.
Gürel, 2000 yılından bugüne kadar 73 Kıbrıslı Türk donörün, tamamen gönüllü olarak ilik/kök hücre bağışı yaptığını belirtti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.