banner913
banner932
banner1012

Göztepe, Zihni ile güzel

banner1020

Zihni Temelci'nin güzel oyununu bir golle süslediği maçta Göztepe, Antalya'yı 3-0 mağlup ederken, Zihni'nin gün geçtikçe takıma katkısı da artmaya başladı

banner974
Göztepe, Zihni ile güzel

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Temsilcimiz Zihni Temelci'nin güzel oyununu bir golle süslediği maçta Göztepe U19 Takımı, Antalya U19 Takımı'nı 3-0 mağlup etti. Zihni Temelci takımının üçüncü golüne imza attı.

Göztepe'deki ortama alışan Zihni performasını da giderek artırırken, skor yönünden takımına daha fazla katkı koymaya da başladı. Temsilcimiz Zihni geçtiğimiz sezon biri deplasmanda biri kendi evlerinde olmak toplam iki gol atarken, bu sezon şimdiden bu sayıya ulaştı.

Zihni, kendi evinde bir, deplasmanda bir gol atarak toplamda iki gole ulaşırken üç de asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.