banner913
banner932
banner1012

Doğan Türk Birliği’nden saygılarla 1-2

banner1020

Doğan Türk Birliği, Selim Saygı’nın 1 gol, 1 asist ile yıldızlaştığı maçta Lefke’den 3 puan alan ilk takım oldu

banner974
Doğan Türk Birliği’nden saygılarla 1-2

banner971

YER: Lefke 16 Ağustos Stadı.

HAKEMLER: Serdar Bilgimer, Sabriye Atikoğlu, Kaan Koday

LEFKE: Zeki,     Yakup (Cemel dk.46), Armstrong, Stellios (Hüseyin dk.81), Rahmi, Semih, Smart,  Arif, Yılmaz, Kasım, Allen (Shabat dk.46)

DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Ozan, A.Sönmez, Hasan, Koral, Tunahan, Olanse Rahemm, Osei (Onari dk. 90), Salih, Aydın, Kenan (A.Saygı Dk.78), Selim Saygı (A.Coşkun dk.65)

GOLLER: Dk.41 Osei, dk. 55 S.Saygı(D.T.Birliği) Dk. 68 Shamad(Lefke)

K-PET Süper Lig’in 2 güçlü ekibinin mücadeleisnde Doğan Türk Birliği, Selim Saygı’nın 1 gol, 1 asist ile yıldızlaştığı maçta Lefke’yi mağlup etti. Sakatlıklardan dolayı sıkıntılı bir maç geçiren Lefke’nin tek golünü Shabat kaydederken, Karadağ’daki ilk yenilgisini aldı.

4. dakikada gelişen Lefke atağında topu önünde bulan Kasım kaleci Ozan’ın kalesini terke ettiğini gördüğü anda yaptığı aşırtma vuruşta top üstten dışarı gitti.

 14. dakikadaki D.T.Birliği atağında Arif’ten seken topa Kenan vurdu, top kaleci Zeki’nin kucağına gitti.

  17. dakikada Yılmaz’ın pasında Smart ceza alanı içinden sert vurdu kaleci Ozan ayakları ile topu uzaklaştırdı.

  22. dakikada Lefke’den Yılmaz’ın kendi yarı alanından ileriye gönderdiği topta Kasım rakibinden kurtuldu. Üzerine gelen kaleci Ozan’ı da geçmesine rağmen boş kale yerine topu üstten dışarı atarak takımını mutlak bir golden etti.

  32. dakikada gelişen Lefke atağında Semih rakip ceza alanının hemen dışında düşürüldü. Lefke takımı bu harekette faul beklerken hakem oyunu devam ettirdi. Lefke futbolcuları bu pozisyona uzun süre itiraz arşede karar değişmedi.

 41. dakikadaki D.Türk Birliği atağında S.Saygı sağ taraftan iki rakibini şık çalımlarla geçti son çizgiye kadar inip geriye çıkardığı topta bom boş pozisyondaki Osei topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

  55. dakikada gelişen D.T.Birliği atağında Kenan’ın kafa pasında kaleci ile karşı karşıya kalan S.Saygı’nın vuruşunda kaleye gitmekte olan topu uzaklaştırmak isteyen Arif oldu. Ancak topu çizgiyi geçtiğini belirten yan hakem Kaan Koday ortaya doğru koşunca orta hakem de golü verdi ve D.Türk Birliği 2-0 öne geçti.

  62. dakikada D.T.Birliği’nden Osei’nin vuruşunda top kaleci Zekiden döndü dönen topu defans uzaklaştırdı.

  68. dakikada fark 1’e indi. Kazanılan serbest vuruşta kale önüne gönderilen topa Armstron’un vuruşunda top üst direkten döndü. Bu topu iyi takip eden Shamad topu ağlara gönderdi ve Lefke adına farkı 1’e indirdi. 1-2

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.