banner913
banner932
banner1012

Atamayana atarlar 2-1

banner1020

Hamitköy, ikinci devrede geriden gelip beraberliği yakaladığı Göçmenköy karşısında birçok gol pozisyonunu değerlendiremezken, Doğuş’un uzatma dakikalarındaki golüyle sahadan mağlup ayrıldı. Göçmenköy kalecisi Okan, kurtarışlarıyla maçın yıldızı oldu. Maçın yardımcı hakemi Ahmet Özkurtuluş, saha zemininden dolayı kısa süreli sakatlık yaşadı

banner974
Atamayana atarlar 2-1

banner971

Yer : Göçmenköy Stadı

Hakemler : Fehim Dayı, Ahmet Özkurtuluş, İsfendiyar Açıksöz, Hüseyin Özkan

Göçmenköy : Okan, Kemal(72’Ali Şahin), Doğuş, Arda Sözcü, Sabri(65’Arda Özkan), Ender(88’Mustafa), Murat, Mehmet Baykent, Salim, Engin, Cemal

Hamitköy : Tolga, Salih, Agit, Rifat, Yasin, Ragıp, Onurcan(46’Mahmut), Hüseyin Çıdamlı, Mustafa Arnavut, Özgür, Necati(79’Hakan)

Goller : 1’Ender Meta, 90+2’Doğuş Beyit (Göçmenköy), 62’Mustafa Arnavut (Hamitköy)

Salih BORUCU

K-Pet 1.Lig Kırmızı Grup’ta 11.haftanın zorlu karşılaşmasında Göçmenköy konuk ettiği Hamitköy’ü uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup ederek çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

İlk devrede Göçmenköy, ikinci devrede ise Hamitköy’ün üstün bir performans sergilediği ve net pozisyonlar bulduğu karşılaşmanın uzatma dakikalarında ev sahibi ekip Göçmenköy, Doğuş Beyit’in golü ile rakibini 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Göçmenköy 1.dakikada Ender Meta’nın golü ile ilk devreyi 1-0 önde kapatırken, karşılaşmanın 62.dakikasında Hamitköy, Mustafa Arnavut’la skoru dengeledi. Herkes maçın 1-1 berabere tamamlanacağını düşünürken, Doğuş ile 90+2’de gelen gol Göçmen’e galibiyeti getirdi.

1.dakikada Sabri’nin uzun pasında savunma arkasına hareketlenen Ender’in düzgün vuruşu filelere gitti ve Göçmenköy maça adeta 1-0 önde başladı. 13.dakikada Kemal Uzunoğlu’nun uzun pasında Arda Sözcü rakibinden sıyrıldı, vuruşu dışarıya gitti. 18.dakikada Arda müsait durumda vuruşunu yaptı ancak Tolga başarılıydı. 26.dakikada Murat Gertik’in kullandığı köşe atışında Salim’in vuruşunu kaleci Tolga mükemmel bir refleksle çıkardı. 31.dakikada ender gelişen Hamitköy atağında Mustafa Arnavut’un vuruşunu Okan kontrol etti. 43.dakikada Mehmet Baykent ile Kemal Uzunoğlu’nun anlaşmazlığında topu önünde bulan Necati’nin vuruşu az farkla dışarıya gitti ve ilk devreyi Göçmenköy 1-0 önde tamamladı. İkinci devreye başlarken Hamitköy Onurcan’ın yerine genç Mahmut’u oyuna aldı. 52.dakikada gelişen Hamitköy atağında Özgür Ongun’un müsait pozisyonda vuruşunu kaleci Okan önledi. 62.dakikada savunma arkasına atılan ara topta kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa Arnavut’un düzgün vuruşu filelere gitti ve skora denge geldi (1-1). 64.dakikada Özgür Ongun’un ortasında savunma araya girdi, topu önünde bulan Mahmut’un kafa vuruşunu Okan önledi. 69.dakikada soldan gelişen Hamitköy atağında Necati’nin vuruşunu Okan çıkardı ve kırmızı siyahlılar mutlak bir golden oldu. Pozisyonun hemen akabinde kullanılan köşe atışında Rifat’ın kafa vuruşunu Okan çıkardı, ardından gelişen Göçmenköy kontratağında Arda Sözcü’nün vuruşu dışarıya gitti. 87.dakikada gelişen Hamitköy atağında Mahmut kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı ancak Okan yine başarılıydı. 90+2.dakikada Göçmenköy takımı yedek kulübelerinin olduğu yerden bir serbest atış kazandı. Salim atışı kullandı, oluşan karambolde topa en son Doğuş vurdu ve takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşma da az sonra sona erdi ve Göçmenköy konuk ettiği komşusu Hamitköy’ü 2-1 mağlup ederek puanını 17’ye yükseltti. Hamitköy ise 13 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.