banner913
banner932
banner1032

Schumacher'in yıllık tedavi masrafı 7 milyon dolar

banner1020

Formula 1 pistlerinin efsanesi Michael Schumacher'in tedavisi sürüyor. Ancak ailesi, tedavi masraflarını karşılamakta zorluk yaşıyor. Efsane pilotun yıllık bakım masrafı 7 milyon dolar. Eşi, Schumacher'in en son saatlerini de sattı

banner974
Schumacher'in yıllık tedavi masrafı 7 milyon dolar

banner971
Michael Schumacher, 2013'te Fransız Alpleri'nde kayak yaparken kaza geçirdi. Kazada beyninde büyük hasara yol açan bir darbe aldı ve o zamandan bu yana özel bakıma muhtaç yaşıyor.
Ailesi, Formula 1 yarışlarının ünlü ismi Michael Schumacher'in tedavi masrafları için bugüne kadar bir servet harcadı.
Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, birçok değerli mülkü elden çıkardı.
YILLIK TEDAVİ MASRAFI 7 MİLYON DOLAR
Norveç'te bir ev, İsviçre'nin Gland kentinde malikane ile bir özel jet satıldı.
Son olarak, efsane pilotun saatleri İsviçre'de müzayedede satışa sunuldu. Micheal Schumacher'in 8 adet kol saati, Cenevre kentindeki müzayedede 4 milyon 400 bin dolara alıcı buldu.
Bu miktar da yıllık tedavi masrafı 7 milyon dolar olan Schumacher’in tedavi masraflarının sadece bir bölümünü karşılamaya yetecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.