banner913
banner932
banner1032

Kendi kendini ele verdi

banner1020

Muhaceret giriş-çıkış belgesi almak için Lefkoşa Polis Müdürlüğüne giden Nijerya uyruklu Queeneth Otogie'nin, 540 gündür KKTC’de kaçak yaşam sürdüğü ortaya çıktı

banner1045
Kendi kendini ele verdi

banner971
KKTC’de ikamet izinsiz yaşadığı tespit edilen Nijerya uyruklu Queeneth Otogie tutuklanarak, bugün mahkemeye çıkarıldı. Polis memuru Ali Yeşildal mahkemede olguları aktardı.
Polis, zanlının 22 Mayıs 2024 tarihinde saat 15.00 sıralarında muhaceret giriş-çıkış belgesi almak için Lefkoşa Polis Müdürlüğüne geldiğini ve orada tespit edildiğini söyledi. Polis, yapılan muhaceret kontrolünde zanlının 30 Eylül 2022 tarihinden beri 540 gündür KKTC’de kaçak yaşam sürdüğünün belirlenerek, suçüstü tutuklandığını söyledi.
Zanlının Nijerya uyruklu olduğunu, ülkede yasal bağı bulunmadığını kaydeden polis, tutuklu yargılanmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç, ikamet izinsiz suçunun 6 aya kadar hapis öngören ve gün geçtikçe yaygınlaşan bir suç olduğunu belirterek, zanlının 20 günü aşmayacak bir süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.