banner913
banner932
banner1012

YÖDAK Başkanlığı görevini Hasan Amca devraldı

banner1020

Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı hakkında başlatılan hukuki süreç nedeniyle, YÖDAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca başkanlık görevini devraldı

banner974
YÖDAK Başkanlığı görevini Hasan Amca devraldı

banner971

Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı hakkında başlatılan hukuki süreçten dolayı kuruma YÖDAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca başkanlık edecek.

Kurumun resmi sitesinden açıklama yapan YÖDAK Başkan Yardımcısı Amca, başlatılan bu hukuki süreç dolayısı ile YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Avcı’nın görevi başında bulunamayacağını kaydetti.

Amca, yasa gereği bu süreçte YÖDAK’a kendisinin başkanlık yapacağını belirterek, “YÖDAK, mevzuatların kendisine vermiş olduğu tüm görev, yetki ve sorumluluklarını kesintisiz bir şekilde, büyük bir titizlikle yerine getirecektir” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.