banner913
banner932
banner1012

Putin, Ankara'da

banner1020

banner974
Putin, Ankara'da

banner971

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya geldi. Erdoğan, Putin'i Beştepe'de resmi törenle karşıladı. İki liderin görüşmesi başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Beştepe'de karşıladı. 

Ankara'ya resmi ziyarette bulunan Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in baş başa görüşmesi başladı. 

Erdoğan ve Putin’in masasında Suriye ve Irak’ta yaşanan gelişmelerin yanı sıra ikili ilişkiler, ticaret ve enerji anlaşmaları olacak.

Görüşmenin en önemli gündem maddesi ise ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıması olacak.

Erdoğan ve Putin, baş başa görüşmenin ardından heyetler arası görüşmeye geçecek ve daha sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek.

PUTİN ANKARA'YA GELDİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya geldi.

Rus lideri taşıyan uçak, 19.02'de Esenboğa Havalimanı'na indi. Putin'i karşılama heyetinde, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov da yer aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.