banner913
banner932
banner1032

Giresun'da sel felaketi: 7 kişi hayatını kaybetti

banner1020

Giresun, Samsun, Rize, Trabzon'da sel meydana geldi. Araçlar yollarda sürüklendi, istinat duvarları çöktü. Sel felaketinde 2'si jandarma 7 kişi yaşamını yitirdi, kaybolan 3'ü jandarma 9 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor

banner974
Giresun'da sel felaketi: 7 kişi hayatını kaybetti

banner971

 

 Giresun’u etkisi altına alan sağanak yağış şehrin birçok yerinde su baskınlarına ve tahribata yol açtı.


Giresun'da sel felaketi: 7 kişi hayatını kaybetti - 2

İlçe merkezi yakınlarından geçen Aksu Deresi'nin taşmasıyla cadde ve sokaklar adeta nehre döndü. Taşkının şiddetinin artması nedeniyle yol kenarlarında park halindeki araçlar sele kapıldı. İşyerlerinde yaklaşık 1 metreye kadar su baskınları yaşandı. 


Giresun'da sel felaketi: 7 kişi hayatını kaybetti - 3

7 CAN KAYBI, 10 KAYIP

Şiddetli yağış dolayısıyla sel ve heyelanların yaşandığı Giresun'da 7 kişi hayatını kaybetti. Kaybolan 3'ü jandarma 9 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

MAHSUR KALANLAR BÖYLE KURTARILDI


Giresun'da sel felaketi: 7 kişi hayatını kaybetti - 4

AFAD: 157 KİŞİ KURTARILDI

AFAD'tan yapılan açıklamaya göre, Giresun'daki selin ardından 988 kişilik ekip ve 288 araç ile devam eden müdahale çalışmalarında 157 vatandaş kurtarıldı.
Giresun'da sel felaketi: 7 kişi hayatını kaybetti - 5
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.