banner913
banner932
banner1012

"Alevler dördüncü kata kadar yükseldi, sürünerek kurtulduk"

banner1020

Yangının görgü tanıkları, yangının yaşandığı binanın hemen yanında bulunan otoparktan, duman nedeniyle öksürerek ve sürünerek çıkabildiklerini anlattı

banner974
"Alevler dördüncü kata kadar yükseldi, sürünerek kurtulduk"

banner971
İstanbul’da dün büyük bir yangın faciası yaşandı. Beşiktaş’taki bir binanın bodrumunda bulunan gece kulübündeki tadilat sırasında çıkan yangında, 29 kişi can verdi. Facianın ilk anlarının görgü tanıkları, yangın nedeniyle çıkan alevlerin dördüncü kata kadar yükseldiğini anlattı. Görgü tanıkları, yangının yaşandığı binanın hemen yanında bulunan otoparktan, duman nedeniyle öksürerek ve sürünerek çıkabildiklerini anlattı.
Hikmet Baykuş isimli görgü tanığı, “Gece kulübünün gündüz hazırlıkları bu saatlerde başlıyordu. İçeride belli bir kısım çalışanlar ile tadilat için gelenlerin olduğunu duyduk. Çıkan bir yaralıdan duyduğumuza göre içerideki diğer arkadaşların da hepsinin öldüğünü söylüyor. Detaylı bir bilgi yok. Çalışma sırasında kaynaktan ya da hazırlık yaparken ocaktan gaz sızıntısından diyorlar ama o da net değil.” diye konuştu.
"OTOPARK DUMAN ALTINDA KALDI"
Ümit Gültekin isimli tanık ise yangının çıktığı binanın hemen bitişiğindeki otoparkta araçlarının bulunduğunu, otoparkın tamamen duman altında kaldığını anlattı.
“Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, bazıları içeride kaldı.” diyen Gültekin, yoğun dumanın etkisiyle otoparktan öksürerek ve sürünerek çıkabildiklerini anlattı.
Gültekin, “Yangının olduğu yere gittiğimizde alevler 4'üncü katlara doğru çıkmaya başladı. Gece kulübünde çalışma vardı. Çalışanlar da içeride mahsur kaldı. Biz de kalacaktık ama çıkabildik.” diye konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.