banner913
banner932
banner1032

ITTF yolu açıldı

banner1020

290 dilde hazırlanan Dünyaca ünlü internet Ansiklopedisi Vikipedi, ITTF'in Kuzey Kıbrıs'ı, Tibet'i ve Kosova'yı tanımaya hazırlandığını yazdı

banner974
ITTF yolu açıldı

banner971

Yusuf KARAYUSUFOĞLU

White Bank Veteran Masa Tenisi Derneği, önce Uluslararası Veteran Masa Tenisi Derneği (ITTV)’ne daha sonra,ITTV’in Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF)’nuna

üyeolmasıyla,otomatik olarak ITTF’in de üyesi oldu.

White Bank Veteran Masa Tenisi Derneğibaşkanı Fadıl Olguner,dün yayınladığı basın bildirisinde ITTF'in çok yakında Kuzey Kıbrıs Masa tenisi Federasyonu'nu da üyeliğe kabul edeceğini açıkladı.

Fadıl Olguner, 290 dilde hazırlanan Dünyaca ünlü internet Ansiklopedisi Vikipedi(Türkçe versiyonu tr.m.wikipedia.org)'de bu konuda çıkan haber sonrası artık bunu gizlemenin bir anlamı kalmadığını belirtti. Söz konusu Ansiklopedi 'Resmi ITTF Sitesini' kaynak göstererek ITTF'in Kuzey Kıbrıs'ı,Tibet'i ve Kosova'yı tanımaya yeltendiğini(hazırlandığını) yazdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.