banner913
banner932
banner1012

Minikler Akyerli anısına oynadı

banner1020

5. Mehmet Akyerli Minikler Futbol Turnuvası,Yenicami, Çetinkaya, Kaymaklı ve Doğan Türk Birliği’nin katılımıyla gerçekleştirilirken şampiyon Çetinkaya oldu

banner974
Minikler Akyerli anısına oynadı

banner971

HaydarpasaTicaret Lisesinin (HTL)efsane müdürü,Yenicami Kulübünün ve ÖYAK Bankasının kurucularından, KKTC Başbakanlık eski Özel Kalem müdürümerhum Mehmet Akyerli bugün düzenlenen geleneksel turnuva ile anıldı.

Mehmet Akyerli’nin manevi oğlu HTL Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Bolkan’ın ve Mehmet Akyerli’nin ailesinin girişimleri, ÖYAK Bankası, Futbol Federasyonunun yardımları ile Yusuf Kaptan Sahasında gerçekleştirilen 5. Mehmet Akyerli Minikler Futbol Turnuvası bugünyapıldı.11 yaş altı minik takımların katılımı ile yapılan 5.Mehmet Akyerli U11 Futbol Turnuvasında,Yenicami,Çetinkaya,Kaymaklı ve Doğan Türk Birliğitakımları mücadele etti.
Çetinkaya finalde Yenicami’yi 4-3 mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuva sonundadüzenlenen tören ile takımlara ve sporculara ödülleri takdim edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.