banner913
banner932
banner1032

Kareli Kıyafetler Bu Yaz Çok Moda

banner1020

Son günlerde kadınların merak sardığı bir akım var ki; o da kırmızı ve siyah kareli kıyafetler. Diğer bir adıyla “Gingham çılgınlığı.

banner974
Kareli Kıyafetler Bu Yaz Çok Moda

banner971


Aslında bu çılgın akım çok da yeni sayılmaz. Birkaç sezon önce hayatımıza giren damalı kıyafetler 2017 yazında da kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Gingham trendini, etekten elbiseye, bluzlardan, pantolonlara kadar her parçada görmeniz mümkün.Özellikle kırmızı ve siyah kareli etekler hayli popüler. 


İlk etapta dünyaca ünlü bir giyim markası tarafından üretilen eteklerin, yoğun ilgiden sonra birçok firma tarafından benzerleri yapıldı.


Bu eteklerin sıklıkla karşınıza çıkması da oldukça  mümkün. Birçok marka tarafından piyasaya çıkan eteklerin fiyatları da markaya göre değişiklik gösteriyor. Ancak her bütçeye uygun etek söz konusu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.