banner913
banner932
banner1032

Evdeki Boş Yerler İçin Dekorasyon Fikirleri!

banner1020

Bazen evimizin bazı bölümlerini sebepsiz şekilde boş bırakmaya bayılıyoruz. Ama boş bırakmamızın asıl sebebi cidden sebebinizin olmayışı mı yoksa nasıl dekore edeceğimizi bilemememiz mi? Size yardımcı olacak önerilerimize bir göz atın! İşte evinizde nasıl kullanacağınızı bilmediğiniz köşeler için dekorasyon fikirleri...

banner974
Evdeki Boş Yerler İçin Dekorasyon Fikirleri!

banner971

Dar balkonlar için dekorasyon fikirleri 
Balkonunuz gerçekten aşırı küçük olsa da onun keyfini çıkarmayı öğrenmelisiniz. Yan yana duran küçük birer sandalye ve sehpa ortamı değiştirmeye yetecekken, bir de yere yerleştireceğiniz küçük çiçekler sevmediğiniz balkonunuzu gözde mekanınız yapabilir. 

Küçük gömme bölüm için dekorasyon fikirleri 
Bazen küçük gömme bölümler dolap yerleştirmek için gerçekten fazla “küçük” olabiliyorlar. O yüzden orayı dolap yapma inadınızdan vazgeçip bir çalışma ortamına dönüştürebilirsiniz. Bunun için küçük bir tahta parçasından masa ve bir sandalye yeterli!

Oturma odasındaki küçük oyuntular için dekorasyon fikirleri 
Başka bir gömme bölüm, başka bir boş duvar. En iyi değerlendirme şekli boydan boya bir ayna. Asla kötü görünmez ve salonunuza derinlik katar.

Evinizin girişi için dekorasyon fikirleri 
Eve girer girmez ilk gördüğünüz şey kuşkusuz ev hakkında izlenim kazanacağınız ilk şey olacaktır. Ama bu bölgeyi nasıl şekillendirmeli diyorsanız, duvara şık paltonuzu asmakla ve havalı botlarınızı gözler önüne sermekle başlayabilirsiniz.

Küçük yemek odanız için dekorasyon fikirleri 
Şaşalı, kocaman bir yemek odasına sahip olmayabilirsiniz ama iştah açacak şekilde dizayn ettiğiniz takdirde diğerlerinden hiçbir eksiğiniz kalmayacaktır. Oturma odanızın küçük bir bölümünü yemek odasına çevirin, küçük bir masa ve etrafına dizeceğiniz sandalyelerle bunu halledebilirsiniz.

Boş kalan yatak kenarları için dekorasyon fikirleri 
Yatağınızın kenarında sadece bir ayak sığacak kadar küçük bir boşluk var ve ne yapsanız olmuyor mu? Oraya sığacak bir sehpa odanızın tüm havasını değiştirebilir.

Boş mutfak duvarları için dekorasyon fikirleri 
Eğer mutfak duvarlarınızda bir şey yoksa, oraya ne yapılması gerektiği her zaman düşünülen bir konu olur. boş duvarlarınıza raf eklemek,sizin açınızdan hem kullanışlı hem de dekoratif olur. Ayrıca duvarlarınızı küçük tatlı resimleriyle de süsleyebilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.