banner913
banner932
banner1032

Erkekler İçin Yaz Gardıroplarının Olmazsa Olmaz 5 Parçası

banner1020

Bu yazın erkek modası trendlerinden ilham aldık ve erkek gardıroplarının olmazsa olmaz 5 parçasını bir araya getirdik! Yaz mevsiminin en güzel yanları, dışarıda bolca geçirilen vakitler, tatil programları ve kışın kat kat giyinmenin aksine, hafif ve basit parçalarla oldukça şık görünümler yaratabilmek. Biz de hem erkek gardıroplarının olmazsa olmaz parçalarını hem de sezonun erkek modası trendlerinden ilham alan birkaç detayı sizler için seçtik. İşte karşınızda erkekler için yaz gardırobunun olmazsa olmaz 5 parçası!

banner974
Erkekler İçin Yaz Gardıroplarının Olmazsa Olmaz 5 Parçası

banner971

1. Kısa kollu gömlek

Erkek modasında yaz aylarının en kurtarıcı parçalarından biri elbette ki kısa kollu gömlek modelleridir. Eğer kısa kollu erkek gömlekleri modellerini kusursuz bir şekilde kombinlemek istiyorsanız, ona gömlek değil, tişört muamelesi yapmayı deneyin!

Nasıl giymeli?

Casual bir kombin yapmak istiyorsanız kısa kollu gömleğinizi jean pantolonlar, chino pantolonlar ve şortlarla giyin. Gömleğin kesiminin üzerinize tam oturması da şık bir görünüm yaratması için önemli. Daha sportif stiller için ekose ya da çizgi desenli gömlekleri seçebilir, şık yaz akşamları için ise basic ve düz renk gömlek modellerini tercih edebilir ve gömleğinizi keten pantolonlar ile kombinleyebilirsiniz.

2. Tropik desenli tişört

Tropik desenler yaz aylarına en çok yakışan trendler arasında. Bu yaz erkek modasında da başrolde olan çiçek ve yaprak desenlerini baskılı tişörtler ile gardırobunuza katabilirsiniz.

Nasıl giymeli?

Tropikal desenli erkek tişört modellerini iki farklı şekilde giyebilirsiniz. Biri, tişörtün baskısına odaklanılmasını sağlayacak şekilde, altınıza düz renkte minimal bir parça giyerek. Diğeri ise daha cesur bir şekilde uyumsuzluğun gücünden faydalanarak desenli bir alt ile kombinleyerek. Birinci kombin için daha büyük desenlere sahip bir tişört, ikinci kombin için ise daha ufak ve minimal baskılardan oluşan bir tişört tercih etmenizde fayda var. Stilinizde denge yaratmayı unutmayın!

3. Kot şort

Erkeklerin yaz gardırobu için olmazsa olmazlar arasında tabii ki denim şortlar da var! Birçok farklı üst giyiminiz ve onlarca ayakkabınız ile birbirinden farklı kombin seçenekleri sunan erkekler için kot şortmodellerini bu yaz dolabınızda mutlaka bulundurun.

Nasıl giymeli?

Öncelikle sizin için en doğru uyumu ve stili bulun. Çok sıkı olmayan ama üzerinize oturmuş şekilde duran bir kot şort, sizin için ideal olacaktır. İster mavi jean rengi, ister cool siyah, ister pastel tonlarında denim şortları tercih edebilirsiniz. İkinci adım ise onu en doğru parçalarla kombinlemek. Size önerimiz vintage tişörtler, yazlık ceketler ve espadril ya da slip-on gibi hafif yaz ayakkabıları ile kusursuz kombinler yaratmak!

4. Keten blazer

Yazın ceket giymek deyince içiniz sıkılmasın! Erkekler için keten ceket modelleri bu anlamda kurtarıcınız olacak. İster koyu ister açık renklerde, yazın sıcak havalarında terletmeyen dokusuyla keten erkek ceketleri gardırobunuzun olmazsa olmazlarından.

Nasıl giymeli?

Keten, sıkı bir kumaş olduğu için, ceketinizin kesimini çok hafif bollukta seçmenizde fayda vardır. Keten ceketler ile en ideal kombinler için ihtiyacınız olanlar ise güzel bir fötr şapka, marin ya da tropikal temalı yaz gömlekleri ve chino şort modelleridir.

5. Kısa paçalı pantolon

Kısa paçalı erkek pantolonları bu yazın öne çıkan bir diğer modeli. Bu pantolonların iki avantajı var; hem bileklerinizden giren hava ile sirkülasyon sağlayarak terlemeyi önlüyor hem de klasik kesim pantolonlar   bir alternatif oluşturmuş oluyor.

Nasıl giymeli?

Erkekler için kısa paça pantolon modelleri tüm dikkatleri ayak bölgesine çektiğinden, seçeceğiniz ayakkabı oldukça önemli. Casual bir görünüm için kısa çoraplarınız görünmeyecek şekilde temiz bir çift spor ayakkabı giymenizde fayda var. Daha şık bir stil yaratmak için ise Oxford stili ayakkabılar ya da Lumberjack gibi tekne stili ayakkabılar ile kombin yapabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.