banner913
banner932
banner1032

Mesarya, Fulin’le coştu

banner1020

Doğuş Mesarya Restoran’da özel orkestrasıyla ilk kez sahne alan Fulin, söylediği birbirinden özel parçalarla konukları coşturdu

banner974
Mesarya, Fulin’le coştu

banner971

Son zamanlarda "Süper Kahraman "şarkısıyla zirvede yer alan genç sanatçı Fulin, geçtiğimiz cumartesi akşamı Mesarya bölgesinde bulunan Doğuş Mesarya Restoran’da özel orkestrasıyla ilk kez sahne aldı.

Geceye "Süper Kahraman" şarkısıyla çıkan Fulin, başta Gülşen olmak üzere Hande Yener, Demet Akalın ve Sezen Aksu’nun şarkılarına repertuarında yer verdi. Kimi zaman konukları dansa çağıran Fulin programın ikinci bölümünde hareketli şarkılara da yer verdi. Fulin’in şarkılarıyla coşan konuklar pisti bir an olsun boş bırakmadı.

Gelen istekleri de geri çevirmeyen sevilen sanatçı ilk kez Kıbrıs'ta sahne aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. İki saat sahnede kalan Fulin, hem sesi hem de güzelliğiyle konukları hayran bıraktı.

Konser öncesinde ise mekânın sevilen sanatçıları Selen Selanda ve Seda Ay sahne aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.