banner913
banner932
banner1012

Osman Güvenir’den Bakan Dürüst’e kitap

banner1020

Dr. Fazıl Küçük Vakfı Müdürü Yazar Osman Güvenir, 11.eseri olan “Dr. Fazıl Küçük’le Geçen Günlerim-Bir Lideri Anlatıyorum” isimli kitabını Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst'e sundu

banner974
Osman Güvenir’den Bakan Dürüst’e kitap

banner971

Dr. Fazıl Küçük Vakfı Müdürü Yazar Osman Güvenir, 11.eseri olan “Dr. Fazıl Küçük’le Geçen Günlerim-Bir Lideri Anlatıyorum” isimli kitabını sunmak üzere, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst tarafından kabul edildi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Dr. Fazıl Küçük Vakfı Müdürü, Yazar Osman Güvenir’i kabulünde yaptığı konuşmasında, Kıbrıs Türk Toplum Lideri Merhum Dr. Fazıl Küçük’ün, Kıbrıs Türk Halkı’nın bağımsızlığı ve özgürlüğü uğruna verdiği mücadelenin öneminin ve değerinin, gelecek nesillerce de bilinmesi ve unutulmaması için, böylesi eserlerin önemine vurgu yaparak, Kıbrıs Türk halkına bu eseri kazandıran Güvenir’e teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.