banner913
banner932
banner1032

Anlamlı etkinlik

banner1020

Lefkoşa Başkent Lions Kulübü, Ramadan Cemil İşletmeleri’nin katkılarıyla Golden Tulip Otel’de K.T. Ortopedik Özürlüler Derneği yararına yemek düzenledi

banner974
Anlamlı etkinlik

banner971

Lefkoşa Başkent Lions Kulübü, K.T. Ortopedik Özürlüler Derneği yararına yemek düzenledi. Yemek, Ramadan Cemil İşletmeleri’nin katkılarıyla Golden Tulip Otel’de düzenlendi. Oldukça geniş katılımın olduğu etkinlikte ayrıca Gastronomi ve Mutfak Sanatları MasterClass’ta Master şef olan Pembe Yılmaz yemeğe katılanlara tarifler verdi, püf noktaları anlattı. 

Lefkoşa Başkent Lions Kulübü Derneği, katkılarından dolayı Ramadan Cemil İşletmeleri Direktörü Işın Ramadan Cemil’e plaket ve merhum eşinin doğum günü olması nedeniyle çiçek takdim etti. K.T. Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit’e de dernek için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi verildi.

Kısa bir konuşma yapan Işın Ramadan Cemil, Günay Kibrit’in dernek için çok uğraş verdiğini ve bugüne kadar yaptığı herşey için teşekkür etti.

 K.T. Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ise hiçbirşeyi tek başına yapmadığını, kendilerine sürekli destek olan Işın Ramadan Cemil’e ve Lefkoşa Başkent Lions Kulübü’ne teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.