banner913
banner932
banner1032

Saçları Daha Gür Göstermenin Yolları

banner1020

Saçlarınızı birkaç püf noktasıyla daha gür gösterebilirsiniz. İşte saçları daha gür göstermenin yolları;

banner974
Saçları Daha Gür Göstermenin Yolları

banner971

Saçlarınızı kuruturken tarak kullanmayın
Saçlarınızı kuruturken,  tarak yerine parmaklarınızı saçlarınızın altından geçirerek fön tutarsanız, hem saçlarınız daha kabarık gözükür hem de ısıdan zarar görmez.

At kuyruğu yaparken tel toka kullanın

At kuyruğunun daha gür gözükmesini istiyorsanız; Saçlarınızı normal şekilde topladıktan sonra, üstte kalan kısımdan bir tutam alın ve altına tel toka yerleştirin.

Saçınızın daha uzun gözükmesi için iki toka kullanın

Saçınıza alt alta gelecek şekilde iki tane at kuyruğu yapın. En sonunda, tokaların görünmemesi için küçük bir lastikle at kuyruğunuzu sabitleyebilirsiniz. Saçınız olduğundan daha uzun gözükecektir.

Fön kullanmadan da saçınıza dalga verebilirsiniz.

Eğer fön çektirmek için zamanınız yoksa, nemli saçlarınızı ikiye ayırdıktan sonra saçlarınızı bükerek iki topuz haline getirin ve bu şekilde kurutun. Saçlarınızı açtığınızda hem doğal hem de havalı gözükecekler.

Kuru şampuan kullanın

Kuru şampuanı saç diplerinize dökün. Saçlarınız şampuanı iyice emdiğinde, saç diplerinizi geriye doğru iterek dalga verebilirsiniz. Daha uzun süren dalgalar için sprey sıkabilirsiniz.

Örgülerinizi gevşetin

Saçlarınızı ördükten sonra, en baştan sonra doğru olacak şekilde örgülerinizi sağa sola çekerek gevşetin.

Saçlarınızı şekillendirdikten sonra tekrar kurutun

Saçlarınıza istediğiniz şekli verdikten sonra kafanızı aşağıya eğin ve birkaç dakika daha kurutun. Bu saçlarınızın gür görünmesini sağlayacaktır.

Saçınızın yönünü değiştirmekten çekinmeyin 

Saçınızın yönünü değiştirmek küçük bir detay gibi görünse de aslında görünüşünüzde etkisi büyük. Yön değişimi yapmak, saçınız ıslakken daha kolay olacaktır. Bu yüzden, duştan sonra elinizle saçlarınızı yeniden ayırın  ve o şekilde kurutmayı deneyin.

Eğer saçınız için vaktiniz yoksa, saç spreyi kullanın

Eğer saçınızı yıkamak ya da kurutmak için vaktiniz yoksa saç spreyi günü kurtaracaktır. Saçınızı uçlarından tutarak havaya kaldırın ve sprey sıkın. Ardından parmaklarınızla istediğiniz şekli verin.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.