banner913
banner932
banner1012

Telekomunikasyon'da yeniden yapılanma yakın"

banner1020

“Bakanlık olarak, şubat ayı sonu ya da mart ayı başlarında Telekomünikasyon alanında, yeniden yapılanma noktasında atılımlarımız olacak” diyen Bakan Dürüst, numara taşıma noktasında gerçekleştirilen düzenleme ile rekabetin oluşacağını, bununda daha kaliteli iletişim ve tüketici açısından bir çok avantajı beraberinde getireceğini belirtti

banner974
Telekomunikasyon'da yeniden yapılanma yakın"

banner971

 Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, “Telekomünikasyon alanındaki yeniden yapılanma atılımı çok yakında” dedi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Dürüst bugün Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karaçay, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, KKTC Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser ve KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’dan oluşan heyeti kabul etti.

Dürüst, numara taşıma noktasında gerçekleştirilen düzenleme ile rekabetin oluşacağını, bununda daha kaliteli iletişim ve tüketici açısından bir çok avantajı beraberinde getireceğini belirtti.

Dürüst, KKTC Telsim’in KKTC’de ortaya koymuş olduğu iletişim alanındaki hizmetlerinin yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerindeki toplumsal katkının takdir edilecek ve aynı zamanda örnek teşkil edecek düzeyde olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

“Bakanlık olarak, şubat ayı sonu ya da mart ayı başlarında Telekomünikasyon alanında, yeniden yapılanma noktasında atılımlarımız olacak” diyen Dürüst, “Güçlü KKTC bizim için hedeftir, bu yolda ilerlemenin en etkili yolu iletişim ve bilişim alanlarında çağdaşlaşmayı yakalayabilmekle mümkün olacaktır” dedi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karaçay da yaptığı konuşmasında, ziyaretlerinin teşekkür amaçlı olduğunu belirtti.

Uzun zamandan beridir, numara taşınabilirliği konusunda çok uğraş verdiklerini ancak herhangi bir neticeye varamadıklarını dile getiren Karaçay, Dürüst’ün Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na gelmesi ile birlikte konuya hassas davranarak çözüme ulaşmasını sağladığını, bununla beraber de sektörün önünün büyük oranda açıldığını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.