banner913
banner932
banner1032

Kuzey Kıbrıs’ta toplu sünnet heyecanı

banner1020

banner1045
Kuzey Kıbrıs’ta toplu sünnet heyecanı

banner971
Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (ZAYDER), Lapta Kültür ve Dayanışma Derneği, Çukurovalılar Dayanışma Derneği ve KKTC Sağlık Bakanlığı iş birliğinde, 14 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplu sünnet organizasyonunda 26 çocuk sünnet edildi.

Organizasyon kapsamında sünnet edilecek olan 11 çocuğun rahatsızlanmaları nedeniyle sünnetleri ileri bir tarihe ertelendi. Dernek başkanları, bayram öncesinde aileleri sevindirmenin ve çocukları sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bayrama hazırlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler. Bu heyecan, toplumun dayanışma ve yardımlaşma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Başkanlar, toplu sünnet organizasyonunun başarıyla gerçekleşmesinden duydukları mutluluğu dile getirirken, gelecekte de benzer etkinliklerle ailelere destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.