banner913
banner932
banner1012

Güzelyurt ve bölgesinde elektrik kesintisi olacak

banner1020

banner974
Güzelyurt ve bölgesinde elektrik kesintisi olacak

banner971

Güzelyurt bölgesinde alçak gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yarın 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Aşağı Cengizköy, Turizm İnformasyon ve civarına elektrik verilemeyecek.

Öte yandan Güzelyurt’ta direk değişimi nedeniyle yarın saat 08.30’dan 13.30’a kadar Fevzi Çakmak Sokak ve 20 Temmuz Sokak’a elektrik verilemeycek.
Bu arada Şahinler Köyü'nde, Cennet Sokak, Sümbül Sokak ve Barış Sokak’ta yarın elektrik kesintisi yapılacak.

Kıb-Tek açıklamasına göre, alçak gerilim şebekesinde yapılacak çalışmadan kaynaklanacak kesinti, 09:00 ile 16:00 saatleri arasında olacak.

Kıb-Tek’ten yapılan açıklamada, elektrik enerjisi, çalışmaların seyrine göre belirtilen saatten daha erken veya geç verilebileceğinden şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranılması istendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.