banner913
banner932
banner1012

Yeşilova'dan Şenol Cambulat'a teşekkür

banner1020

İkinci devre başlangıcının hemen öncesinde yönetime istifasını sunan Şenol Cambulat’a Merit Alsancak Yeşilova yönetimi tarafından kulüp sayfasından teşekkür etti

banner974
Yeşilova'dan Şenol Cambulat'a teşekkür

banner971
AKSA Süper Lig'in Girne bölgesi ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova, bir süre önce görevinden ayrılma kararı alan Şenol Cambulat'ta teşekkür etti.
Yeşil beyazlı ekipte ikinci devre başlangıcının hemen öncesinde Cambulat yönetime istifasını sunmuş ve ayrılıkta kararlı olduğunu belirtmişti. Kulübün sosyal medya hesabında bugün yayınlanan açıklamada yolların ayrıldığı ifade edilerek kendisine kattığı değerlerden dolayı teşekkür edildi ve başarılar dilendi.
Açıklama şu şekilde:
"Merit Alsancak Yeşilova ile uzun yıllar birlikte çalışan Teknik Direktörümüz Sn. Şenol Cambulat hocamıza ile yollarımız ayrılmıştır. Bizlere kattığı değerlerden dolayı teşekkür ederiz. Spor yaşantısında kendisine başarılar dileriz. Her şey için teşekkürler Batı’nın Kralı."
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.