banner913
banner932
banner1012

Solari’li Real Madrid’e Eibar şoku

banner1020

Real Madrid, Eibar'a deplasmanda 3-0 mağlup oldu ve rakibine karşı tarihindeki ilk mağlubiyetini aldı

banner974
Solari’li Real Madrid’e Eibar şoku

banner971

Real Madrid, La Liga'nın 13. haftasında Eibar'a konuk oldu. Ev sahibi ekip, Real Madrid'i 3-0 mağlup etti ve rakibine karşı tarihteki ilk galibiyetini aldı.

5-1'lik El Clasico hezimetinin ardından oynadığı 5 resmi karşılaşmayı da kazanan Madrid, 20 puanla 6. sırada kaldı.

Julen Lopetegui ile yolların ayrılmasının ardından Madrid ekibinin başına geçen Santiago Solari, eflatun-beyazlılardaki ilk mağlubiyetini yaşadı.

Bu sonuçla birlikte Real Madrid, bu sezon La Liga'da bordo mavili ekiplere karşı oynadığı 3 maçı da kaybetti. (Real Madrid 1-2 Levante, Barcelona 5-1 Real Madrid, Eibar 3-0 Real Madrid

Karşılaşmaya hızlı başlayan Eibar, Escalante'nin 18. dakikada attığı golle Real Madri karşısında 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı.

İkinci yarının ilk dakikalarındaki Madrid baskısını kıran Eibar, Enrich'in 52. dakikada attığı golle durumu 2-0'a getirdi.

2. golün sahibi Enrich, bu golden 5 dakika sonra Kike'yi golle buluşturdu. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Eibar, Real Madrid'i 3-0 mağlup etti.

banner979

Etiketler; #Real Madrid
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.