banner913
banner932
banner1032

Kasımpaşa'dan 6 ay sonra deplasmanda kazandı

banner1020

Süper Lig'de sezonun ilk galibiyetini geçen hafta Antalyaspor'u 3-0 yenerek alan Kasımpaşa, Yukatel Denizlispor'u da devirdi. Lacivert-beyazlılar, rakibini 1-0 yenerek 6 aylık deplasman galibiyeti hasretini dindirdi

banner974
Kasımpaşa'dan 6 ay sonra deplasmanda kazandı

banner971

Süper Lig'de 6. hafta maçında Yukatel Denizlispor, Kasımpaşa'yı ağırladı. Sahadan 1-0 galip ayrılan Kasımpaşa, 6 aylık deplasman galibiyeti hasretini sona erdirdi. 

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.

Konuk Kasımpaşa, 67. dakikada Hajradinovicin attığı golle 1-0 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmadı ve İstanbul ekibi sahadan 3 puanla ayrıldı.

Süper Lig'deki sezonun ilk galibiyetini geçen hafta Antalyaspor'u 3-0 yenerek alan Kasımpaşa, bu galibiyetle puanını 7'e çıkardı. Paşa, bu sonuçla 6 aylık deplasman galibiyeti özlemini de bitirdi. Ligdeki son dış saha galibiyetini 16 Mart'ta Akhisarspor karşısında 3-2'lik skorla alan Kasımpaşa, daha sonra deplasmanda oynadığı 6 maçtan da puan alamamıştı. 

Yukatel Denizlispor ise 8 puanda kaldı. Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Ege temsilcisinin galibiyet hasreti de 4 maça çıktı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.