banner913
banner932
banner1032
banner1038

Karşıyaka, Kupaya farklı başladı

banner1020

Süper Lig ekibi Karşıyaka konuk ettiği 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Esentepe ‘yi 4 – 0 mağlup ederek kupadaki iddiasını ortaya koydu

banner974
Karşıyaka, Kupaya farklı başladı

banner971
Northernland Kıbrıs Kupası 1.Tur mücadelesinde AKSA Süper Lig’den Miracle Karşıyaka ile AKSA 1.Lig ekibi Girne Halk Evi karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-0’lık skor ile kazanan Miracle Karşıyaka, tur atlayan taraf oldu.
Mücadeleye hızlı başlayan Caner Oshan’ın öğrencileri, 11’inci dakikada Mustafa Süzgen’in kafa golü ile 1-0 öne geçti.
Yeşil beyazlılar ikinci golü 23’üncü dakikada kaydetti. Takımın etkili oyuncularından Burak Koçar topu filelere yollayarak skoru 2-0 yaptı.
29’da Karşıyaka’nın üçüncü golü rakip takım oyuncusundan geldi. Mustafa Soytürk’ün kendi kalesine attığı golle skor 3-0’a geldi ve ilk yarı da bu skor ile tamamlandı.
İkinci yarıda skor rahatlığını yakalayan Karşıyaka, 60’da Diatta ile bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak ikinci tura yükseldi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.