banner913
banner932
banner1032

İlk perde açılıyor

banner1020

Ülkemiz futbol liglerinde 2022-23 sezonunun ilk perdesi bugün Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynanacak olan Türk Ocağı – Mağusa Türk Gücü karşılaşmasıyla açılıyor

banner974
İlk perde açılıyor

banner971
Aksa Futbol Liglerinde 2022-23 sezonu yaklaşık 4 aylık bir aranın ardından bugün oynanacak olan Aksa Süper Lig mücadelesiyle başlıyor. Süper Ligin açılış maçında Türk Ocağı ile Mağusa Türk Gücü Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda karşı karşıya gelecekler.
Ligin son şampiyonu ve Süper Kupanın sahibi Mağusa Türk Gücü’nün yine şampiyonluk hedefi, Türk Ocağı’nın ise sürpriz takım olma düşüncesiyle lige başlayacağı ilk hafta maçının hakemi ise Utku Hamamcıoğlu olacak.
Aksa Liglerinde ilk hafta maçları 5 günde oynanacak. Cuma günü Süper Lig’de Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda Yonpaş Dumlupınar ile Cihangir karşılaşacak. 1. Lig’de ise Esentepe ile Girne Halk Evi karşılaşması  ilk haftanın açılış mücadelesi olacak.
Aksa Süper Lig ve 1. Lig’de bugün ve yarın oynanacak maçların programı ve hakemleri ise şöyle:
22 Eylül Perşembe
AKSA Süper Lig(19.00)
Mete Adanır Stadı: Türk Ocağı – Mağusa T. Gücü: Utku Hamamcıoğlu
23 Eylül Cuma
AKSA Süper Lig (Saat 19.00)
Dr. Fazıl Küçük Stadı: Y. Dumlupınar – Cihangir: Evren Karademir
AKSA Birinci Lig (saat16.30)
Erdal Barut Stadı: Esentepe – Girne H. Evi: Fehim Dayı
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.