banner913
banner932
banner1012

G.Saray, Real Madridli yıldızın peşinde

banner1020

Galatasaray'da sportif direktör olarak göreve başlayan Cenk Ergün, gelecek sezonun kadrosu için kolları sıvadı. Ergün, Real Madrid'in Portekizli sol beki Fabio Coentrao ile transfer görüşmesi yapmak için İspanya'ya gitti

banner974
G.Saray, Real Madridli yıldızın peşinde

banner971

Galatasaray'da ligde alınan kötü sonuçlar, Kasımpaşa maçı sonrasında soyunma odasında yaşananlar ve futbolcular ile teknik direktör Igor Tudor arasındaki kriz, camia üzerindeki baskıyı da giderek arttırıyor.

Bu sezonu kayıp olarak gören taraftarlar, tüm bu yaşananların ışığında gelecek sezon için de endişeleniyor.

Yönetim, bu kötü gidişe "dur" demek ve yeniden iddialı bir kadro kurmak için kolları şimdiden sıvadı.

Sportif direktörlük görevine getirilen Cenk Ergün, Real Madrid'de bu sezon sakatlıklardan dolayı forma şansı bulamayan Fabio Coentrao ile görüşmek için İspanya'ya gitti.

Ergün'ün, Madrid ekibinin Atletico Madrid maçının kadrosunda yer almayan Portekizli sol bek ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

2019 yılına kadar Real Madrid ile sözleşmesi bulunan Coentrao, Zidane'ın kadro tercihi arasında yer almıyor.

Galatasaray, Coentrao'yu uygun bir bonservis bedeli ile transfer etmek istiyor. Tersi bir durumda ise kiralık formülünün masaya yatırılması bekleniyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.