banner913
banner932
banner1012

Rusya'dan Ukrayna'nın doğusuna hava saldırısı

banner1020

Rusya'nın Ukrayna'nın doğusundaki sivil yerleşim yerlerine hava saldırısı düzenlediği öne sürüldü. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin ise yaralandığını duyurdu

banner974
Rusya'dan Ukrayna'nın doğusuna hava saldırısı

banner971
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya'nın, Harkiv'in  doğusundaki Kupyansk kentine düzenlediği hava saldırısında bir kişinin öldüğünü, 10 kişinin de yaralandığını açıkladı.
Zelenski, Telegram üzerinden yaptığı açıklamada, ölü sayısının artabileceğinden endişe ettiğini ve enkaz altında hala insanların bulunduğunu sözlerine ekledi.
Zelenski, "Merhumun yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu savaş suçlarını işleyenler mutlaka adalet önüne çıkarılacak." dedi.
Diğer taraftan, Rusya Savunma Bakanlığı ise Ukrayna’nın Sivastopol’de insansız deniz araçlarıyla Rus Karadeniz Filosu’na yönelik saldırısının garantileri ihlal ettiğini ve Karadeniz Tahıl Anlaşması’nın uzatılmasını tehlikeye attığını duyurdu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.