banner913
banner932
banner1012

“Yayaya saygı gösteren yok”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde sürücülerin gün geçtikçe kural tanımaz olduğuna dikkat çekerek, sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
“Yayaya saygı gösteren yok”

banner971

Özellikle yayalara karşı sürücülerin duyarsızlığından yana dert yanan vatandaşlarımız, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini dile getirdiler.

“Gözünü sevdiğimin KKTC’de saygısız çok. Fotoğrafta görüldüğü gibi bir yaya geçidinden bir vatandaş geçmeye çalışıyor ve duran yok. Üstüne de korna çalıyor” diyen vatandaşlarımız, dünyanın gelişmiş ülkelerinde ise yaya birinin yaya geçidine yaklaştığı anda sürücüler yaya geçidinden en az beş metre geride durarak yayanın geçmesini bekler” diye konuştular.

Bizim ülkemizde ise yayaların yaya geçidinden geçmesin diye sürücülerin son sürat yoluna devam ettiğine dikkat çeken vatandaşlarımız, yayalara karşı biraz daha saygı göstermek gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.