banner913
banner932
banner1032
banner1038

Ton balığı konservesinden sinek çıktı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, önceki gün öğleyin evinde atıştırmalık yaparak öğle yemeğini yemek istediğini ve bir kutu ton balığı açtığını ancak fotoğrafta da görüldüğü gibi içinden çıkan kara sinek nedeniyle adeta bir anda iştahının kapandığını ifade ederek, sitemlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Ton balığı konservesinden sinek çıktı

banner971

Öğrenci olan bu vatandaşımız, öğleyin acıktığı için her zaman yaptığı gibi ton balık salatası yaparak öğle yemeğini geçiştirmek istediğini ve marketten aldığı A…. marka ton balığını açarak tabağa boşaltmak isterken kara sineği gördüğü zaman şok olduğunu ifade etti.

Bu gibi konserve ürünlerin nerede paketlendiğini sorgulayan vatandaşımız “artık ton balığı bile görmek istemiyorum. Acaba daha neler neler var bu konservelerin içinde” diyerek sitem ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.