banner913
banner932
banner1032

Yayaları, engellileri düşünen yok

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, dün yürüyüş yaptığı Girne’deki ara sokaklardan birinde rastladıkları bu görüntüyü bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdi.

banner974
Yayaları, engellileri düşünen yok

banner971

Vatandaşımız, ülkemizde yayaların ve engellilerin kullandıkları kaldırımların bu şekilde araçlar ve sürücüleri tarafından işgal edilmesinin kabul edilmez bir durum olduğunu kaydetti.
Bu görüntünün daha normal olduğunu söyleyen vatandaşımız, “geçtiğimiz günlerde Mağusa bölgesindeydim. Orada da bölgenin en işlek caddelerinde kaldırımlarda araçlar park edilirken, yayalar yol içinde yürüyordu” diyerek tepkilerini paylaştılar.
Özellikle son zamanlarda yayaların trafiğe kurban gittiğini düşündüğümüz zaman fotoğraftaki gibi araçların kaldırımlarda olmasından dolayı yayaların yollarda ezilmesinin kaçınılmaz olduğunu dile getiren vatandaşımız, bu konuda sürücülere seslenerek “biraz daha yayaları ve engellileri düşünerek park edelim lütfen” diye mesaj verdiler.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.