banner913
banner932
banner1012

Yayalar için yeni yapılan kaldırıma atv park mı edilir?

banner1020

banner974
Yayalar için yeni yapılan kaldırıma atv park mı edilir?

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Girne sakini vatandaşlarımız, ülkemizde yayalar trafikte en masum kişiler olarak can verdiğini ve buna sebep ise kural tanımaz bazı sürücüler veya araç sahipleri olduğuna dikkat çekerek bize gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.
Vatandaşlarımız, “Girne Belediyesi’nin bin bir emek ile yeni yaptığı kaldırım çalışması fakat hızlı garaj kural tanımaz tavırları atv marka binek aracı kaldırıma park etmesi sonucu yine yayalar yola inip tehlikeli bir şekilde gitmek zorunda” diyerek 2 hafta boyunca belediye çalışanlarının yayaların kaldırımdan yürüsün diye emek verdiğini ancak fotoğrafta görüldüğü gibi bir kişi atv’sini kaldırıma park ettiğini kaydettiler.
Caydırıcı cezalar olmadığı sürece bu tip manzaraların ne yazık ki bitmeyeceğine vurgu yapan duyarlı vatandaşlarımız, ancak cezaların gelişmemiş toplumlarda çözüm olduğunu sözlerine eklediler
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.