banner913
banner932
banner1012

Karavancılar Büyükkonuk Belediyesi’nden temizlik bekliyor

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı karavancı vatandaşlarımız, karavanlarını yerleştirdikleri ve yaz aylarında sürekli kaldıkları karavan bölgelerine belediyelerden temizlik hizmeti alamamaktan yana sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Karavancılar Büyükkonuk Belediyesi’nden temizlik bekliyor

banner971
 
Karavancı vatandaşlarımız, Büyükkonuk Belediyesi sınırları içinde bulunan Kaplıca sahilinde kurdukları karavan alanına aylardır temizlik hizmeti alamadıklarını belirterek, Karavancılar Derneği tarafından kendilerine verilen çöp konteynerine bıraktıkları çöplerinin Büyükkonuk Belediyesi temizlik ekiplerince alınmadığını dile getirdiler.
Bu konuda belediyeye bu hizmete karşılık bir ücret ödemek gerekirse ödeyebileceklerini ilettiklerini belirten karavancı vatandaşlarımız “Biz talebimizi ve teklifimiz Belediyeye ilettik. Ancak belediyenin çöp arabası buradan geçiyor, fakat durup bu çöpleri almıyorlar. Daha önce bölge halkı karavancıların bölgeyi kirletip kaçtıkları şikayetini yapmışlardı. Biz kaldığımız bölgeyi kirletip de kaçmayız. Ancak bu çöpler alınmazsa etrafa yayılacak ve her taraf çöp dolacak” diyerek sitemlerini aktardılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Becer - 3 yıl önce
Orada bulunmaları yasal mı.? Yasal değilse hizmet verilmemesi gayet normaldir. Yasal ise belediye kayıtlarını yaparak temizlik harcını alması ve hizmet vermesi gerekiyor.