banner913
banner932
banner1012

“Engelli vatandaşlara biraz saygı ve duyarlılık istiyoruz”

banner1020

banner974
“Engelli vatandaşlara biraz saygı ve duyarlılık istiyoruz”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, bize gönderdikleri bir fotoğrafla ülkemizde bazı kişilerin yaşadıkları çevreye ve insanlara karşı saygısı olmadığını ifade ederek bu konudaki görüşlerini bizlerle paylaştılar.
Fotoğrafta görülen postanenin Lefkoşa’daki Bakanlıklar bölgesinde bulunan postane olduğunu belirten vatandaşlarımız, ancak bu postanenin önünün oto park yeri gibi kullanıldığını dile getirdiler.
Vatandaşlar, “İnsanlarımız park yeri bulmakta zorlanıyor olabilirler. Ancak fotoğrafta da görüldüğü gibi postaneyi engellilerin de kullanması amacıyla rampa yapıldı. Ancak o rampaya gidecek kişi veya engelli vatandaşın yolu araçlar tarafından kapatıldı” diyerek sitem ettiler.  
İnsanlarımızı biraz empati yapmaya davet eden duyarlı vatandaşlarımız "Engelli vatandaşlara biraz saygı ve duyarlılık istiyoruz. Unutmayalım ki onlarda bu toplumun bir bireyidir" diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.