banner913
banner932
banner1032

Çukurlar hepimizin laneti oldu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, ülkede yolların her geçen gün köstebek yuvasına döndüğünü ve bu nedenle araçlarında ne lastik ne de ön düzen kaldığını söyleyerek, bu konudaki sitemlerini gönderdikleri fotoğrafla dile getirdiler.

banner974
Çukurlar hepimizin laneti oldu

banner971

“Çukurlardan bir kaçarsın iki kaçarsın yine bir çukura düşersin. Günün sonunda aldığı darbelerden rot balansında kaçar lastiğin erken aşınmasına sebep olur. Darbelerden dolayı hava basınçları eksilir ve bir darbe daha alır yırtılır” diyen vatandaşlarımız, yollardaki çukurların sanki de lastikçiler tarafından açıldığını söylediler.

Patlayan lastik nedeniyle büyük tehlike oluştuğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Yerle teması kontrolü sağlayan lastik olur sana mayın. Allah korusun dikkat edin!” dediler.

“Kazaların bilinmeyen kaza sonrası araştırılmayan araştırılsa da çukurlara suç bulunmayacağını hepimiz biliyoruz! Kısaca çukurlar hepimizin laneti oldu” diye konuşan vatandaşlarımız, tüm sürücülerin şu anki yol koşullarını göze alarak araçlarını kullanmalarını tavsiye ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.