banner913
banner932
banner1012

Kemal Elektrikçi, Şampiyon Melekler için koşacak

banner1020

Kemal Elektrikçi 6 Ağustos Pazar günü, bugüne kadar koşulmayan Lefkoşa-Gazimağusa arasındaki 67 km’lik parkuru koşarak, Melekler Takımı için açılan projeye yapılacak bağışlara ve adli sürece dikkat çekmeyi hedefliyor

banner974
Kemal Elektrikçi, Şampiyon Melekler için koşacak

banner971
Atletizm alanında önemli başarılarıyla bilinen sporcu Kemal Elektrikçi, Şampiyon Melekler için Lefkoşa’dan Mağusa’ya koşacak.
Şampiyon Melekler’in hayatını kaybetmesinin üzerinden 6 ay geçmesi ve farkındalık yaratmak için düzenlenecek Koşu, Kuzey Kıbrıs Türkcell’in katkılarıyla gerçekleştirilecek. 6 Ağustos Pazar sabahı saat 05:00’de Lefkoşa Atatürk Stadyumu’ndan koşuya başlayacak olan Elektrikçi, koşusunu Şampiyon Meleklerin okulu Gazimağusa Türk Maarif Koleji’nde tamamlayacak. Koşunun sonunda Şampiyon Melekler’in aileleri tarafından karşılanacak olan Elektrikçi’ye plaket takdim edilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.