banner913
banner932
banner1032

Seri hırsız 5 yıl hapis yatacak

banner1020

Girne, Lefkoşa ve Lapta’da 2, 23 ve 24 Mayıs 2017 tarihleri arasında 8 evden hırsızlık yapan sanık İsmail Beyaz 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı

banner974
Seri hırsız 5 yıl hapis yatacak

banner971

 

(Kamalı Haber)

Girne, Lefkoşa ve Lapta’da çok sayıda ev açtığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan İsmail Beyaz hakkındaki dava dün karara bağlandı.

Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık hapse mahkûm edildi. Sanık hakkında verilen kararda, ülkeye 21 Mayıs 2017 tarihinde giriş yapan sanığın, gelir gelmez suç işlemeye başladığı belirtildi. 22, 23 ve 24 Mayıs 2017 tarihleri arasında Girne, Lefkoşa ve Lapta’da 8 evden hırsızlık yapan sanığın “ev açma, sirkat ve kasti hasar” suçlarından yargılandığı belirtildi. Sanığın Girne’de 3, Lapta’da 1 ve Lefkoşa’da 1 eve girdiği kaydedilen kararda, bu tür suçların toplum huzurunu bozan suçlar olduğu ifade edildi. Ağır ceza heyeti, bu tür suçların yaygınlaştığına dikkati çekerek sanığa hürriyeti bağlayıcı ceza vermenin adil ve uygun olacağını belirtti.

Girne Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, sanığı oy birliği ile 5 yıl hapse mahkûm ettiğini açıkladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.