banner913
banner932
banner1032

Hiç akıllanmadı

banner1020

Çağlayan bölgesinde şüpheli görülen araçlarında yapılan aramada yanlarında uyuşturucu madde bulunan Salih Kahraman ve Raif Yıldırımer mahkemeye çıkarılırken, Kahraman’ın daha önce uyuşturucudan mahkûm olduğu bildirildi

banner974
Hiç akıllanmadı

banner971

 

Evrim KAMALI

Çağlayan bölgesinde şüpheli görülen araçta yapılan aramada 366 miligram uyuşturucu madde bulunması üzerine tutuklanan zanlılar Salih Kahraman ve Raif Yıldırımer dün teminat amaçlı mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Mehmet Sevinç, olguları aktardı. Polis, 11 Kasım 2019 tarihinde Çağlayan’da zanlılar Salih Kahraman ve Raif Yıldırımer’in araçta şüpheli görüldüklerini ve polis tarafından yapılan aramada şoför koltuğunda 366 miligram ağırlığında sentetic cannabionid türü uyuşturucu madde bulunarak, emare alındığını anlattı. Polis, zanlı Raif Yıldırımer’in gönüllü ifade verdiğini belirtti. Polis, daha önce uyuşturucu suçundan mahkûm olan Kahraman’ın tutuklu, zanlı Yıldırımer’in tutuksuz yargılanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer, zanlıların yurtdışına çıkışını yasaklayarak haftada 2 gün en yakın polis karakoluna ispati vücutta bulunması KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması zanlı Salih Kahraman’ın 7500 TL zanlı Raif Yıldırımer’in ise 4 bin TL nakit teminat yatırması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.