banner913
banner932
banner1032

Çetinkaya’ya ret

banner1020

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, GAÜ Çetinkaya’nın, Mağusa Türk Gücü futbolcusu Mehmet Gürlü ile ilgili itirazın reddedi

banner974
Çetinkaya’ya ret

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) yönetim kurulu 7 Şubat’ta gerçekleştirdiği toplantıda önemli kararlar aldı.

GAÜ Çetinkaya’nın, Mağusa Türk Gücü futbolcusu Mehmet Gürlü ile ilgili itirazın reddedilmesi ile ilgili kararında yer aldığı kararlar şöyle:

Koopbank Kıbrıs Kupası, K-Pet Süper Lig, K-Pet 1.Lig Kırmızı Grup, K-Pet 1.Lig Beyaz Grup, A2 Ligleri ve U15 Ligleri karşılaşmalarının tescil edildi. 

GAÜ Çetinkaya’nın, Mağusa Türk Gücü futbolcusu Mehmet Gürlü ile ilgili itiraz dilekçesi görüşüldü. Hem A2 hem de A Takımlar’da oynayabilen Mehmet Gürlü’nün Mağusa Türk Gücü – GAÜ Çetinkaya maçında oynamasında herhangi bir sakınca ve cezai yaptırım yoktur. Bundan dolayı, GAÜ Çetinkaya’nın dilekçesi oybirliğiyle ret edildi.”

KADINLAR LİGİ’NE BAŞVURU İÇİN SON GÜN

Futbolda 2016-2017 Sezonu KTFF Kadınlar Ligi için yapılan çalışmalar sonucu, lig için başvurular bugün sona erecek.

Eğitim-Üst Kurulu tarafından ligde yer alacak takımların müracaatlarının değerlendirilmesi sonrası, bu lig için belirlenecek lisanslama tarihleri, fikstür çekimi ve lig başlangıcı duyurulacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.